If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спор няма, оределено плюсовете и са доста повече от минусите, а без тях не може. Но, определено в голям плюс е това,че не можеш да и забравиш фаровите да светят. Виж плафоните сериозно могат да ти изтощят акумулатора.
Виж плафоните сериозно могат да ти изтощят акумулатора.
Е как ще го изтощят? Плафоните изгасват автоматично няколко сек. след напускане на колата и няма светване. Дори да забравиш плафона на постоянно включено, пак ще изгасне след заключване на колата. ЦД-то също.
Е как ще го изтощят? Плафоните изгасват автоматично няколко сек. след напускане на колата и няма светване. Дори да забравиш плафона на постоянно включено, пак ще изгасне след заключване на колата. ЦД-то също.
Колега при теб след 2002г, явно са преработили инсталацията. Защото при мен, малкия ми син като го пусна в колата и нащрака плафоните, на сутринта нема никой.
явно не само аз си харесвам алфата повече от колкото трябва как вика 1 познат ако трябва да избирам между жената и колата бих дал жената , не че я обичам по-малко ама колата не давам
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Колега при теб след 2002г, явно са преработили инсталацията. Защото при мен, малкия ми син като го пусна в колата и нащрака плафоните, на сутринта нема никой.
И при мен плафоните изгасват след определено време (не съм засичал колко е точно но около минута-две ако са включени на врати и съм оставил вратите отворени), но касетофона ми не се гаси.
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
И при мен плафоните изгасват след определено време (не съм засичал колко е точно но около минута-две ако са включени на врати и съм оставил вратите отворени), но касетофона ми не се гаси.
Те и при мен загасват ,ако са на автоматичен режим.
То това е ясно, ама става дума за друго - като си изключил от контакт при по-стари е възможно да включиш плафона ръчно и така да си свети цяла нощ, докато при по-новите е ревизирана тази опция и след като изгсне плафона вече не може да го включиш ръчно ако не си на контакт.
явно не само аз си харесвам алфата повече от колкото трябва как вика 1 познат ако трябва да избирам между жената и колата бих дал жената , не че я обичам по-малко ама колата не давам
А бееее, кола и жена не се дават........имаше нещо и за китарата, ма аз нямам така, че само първите две от поговорката важат, за мен де..........
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Не ми харесва кривото оледало на сеника много ме
излага. жената като се гримира на него после не мога да я позная а и това за обратно виждане в краищата е подгънато странно. уж елементарно ама осрано.
сега един майтап за плафоните отзат. Миналата година
тръгваме за морето на църна маца жената небрежно абе
тази лампа защо свети. бре викам си багажника го затворих със сядане нещо съм скъсал. спирам на карул
ката разтоварвам всичко бутнах тук бутнах там пак све
ти ебаси.Дъщерята вика италиянска кочина и тъкмо да
и шибнем един шамар сино го натисна и той угасна. брей викам си ебати екстрите на ладата такова нещо нема
...Дъщерята вика италиянска кочина и тъкмо да
и шибнем един шамар сино го натисна и той угасна. брей викам си ебати екстрите на ладата такова нещо нема
..Аз пък се загледах онзи ден в мойта и ме издразни това, че пластмасата на дръжките за отваряне на вратите отвътре не лягат по кората ами има едно разстояние... мн гадно
Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица
Comment