Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ODB Покажи съобщение
    .. Абе хубава кола си е за парите си ..
    Спор няма, оределено плюсовете и са доста повече от минусите, а без тях не може. Но, определено в голям плюс е това,че не можеш да и забравиш фаровите да светят. Виж плафоните сериозно могат да ти изтощят акумулатора.
    Last edited by Galeano; d.m.y г., 17:55.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
      Виж плафоните сериозно могат да ти изтощят акумулатора.
      Е как ще го изтощят? Плафоните изгасват автоматично няколко сек. след напускане на колата и няма светване. Дори да забравиш плафона на постоянно включено, пак ще изгасне след заключване на колата. ЦД-то също.
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Е как ще го изтощят? Плафоните изгасват автоматично няколко сек. след напускане на колата и няма светване. Дори да забравиш плафона на постоянно включено, пак ще изгасне след заключване на колата. ЦД-то също.
        Колега при теб след 2002г, явно са преработили инсталацията. Защото при мен, малкия ми син като го пусна в колата и нащрака плафоните, на сутринта нема никой.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

• Не си харесвам в колата това, че ме кара да я обичам повече от жената, и като не съм с нея ми липсва!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• явно не само аз си харесвам алфата повече от колкото трябва как вика 1 познат ако трябва да избирам между жената и колата бих дал жената , не че я обичам по-малко ама колата не давам
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
              Колега при теб след 2002г, явно са преработили инсталацията. Защото при мен, малкия ми син като го пусна в колата и нащрака плафоните, на сутринта нема никой.
              И при мен плафоните изгасват след определено време (не съм засичал колко е точно но около минута-две ако са включени на врати и съм оставил вратите отворени), но касетофона ми не се гаси.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
              BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                И при мен плафоните изгасват след определено време (не съм засичал колко е точно но около минута-две ако са включени на врати и съм оставил вратите отворени), но касетофона ми не се гаси.
                Те и при мен загасват ,ако са на автоматичен режим.
                sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                  То това е ясно, ама става дума за друго - като си изключил от контакт при по-стари е възможно да включиш плафона ръчно и така да си свети цяла нощ, докато при по-новите е ревизирана тази опция и след като изгсне плафона вече не може да го включиш ръчно ако не си на контакт.
                  Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                  Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                  Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                  Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Явно са ъпргрейднати колите с ФЛ. Сега се оказва, че спирачните дискове отзад са по-големи - 276 мм. и са леко дефицитни.

Comment

• .

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Не си харесвам в колата това, че ме кара да я обичам повече от жената, и като не съм с нея ми липсва!
                        И при тебе ли е така бе брат?????
                        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                          явно не само аз си харесвам алфата повече от колкото трябва как вика 1 познат ако трябва да избирам между жената и колата бих дал жената , не че я обичам по-малко ама колата не давам
                          А бееее, кола и жена не се дават........имаше нещо и за китарата, ма аз нямам така, че само първите две от поговорката важат, за мен де..........
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

• Не ми харесва кривото оледало на сеника много ме
                            излага. жената като се гримира на него после не мога да я позная а и това за обратно виждане в краищата е подгънато странно. уж елементарно ама осрано.
                            сега един майтап за плафоните отзат. Миналата година
                            тръгваме за морето на църна маца жената небрежно абе
                            тази лампа защо свети. бре викам си багажника го затворих със сядане нещо съм скъсал. спирам на карул
                            ката разтоварвам всичко бутнах тук бутнах там пак све
                            ти ебаси.Дъщерята вика италиянска кочина и тъкмо да
                            и шибнем един шамар сино го натисна и той угасна. брей викам си ебати екстрите на ладата такова нещо нема

Comment

• Първоначално публикувано от fastedy Покажи съобщение
                              ...Дъщерята вика италиянска кочина и тъкмо да
                              и шибнем един шамар сино го натисна и той угасна. брей викам си ебати екстрите на ладата такова нещо нема
                              ..Аз пък се загледах онзи ден в мойта и ме издразни това, че пластмасата на дръжките за отваряне на вратите отвътре не лягат по кората ами има едно разстояние... мн гадно
                              Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
                              Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

• все нещо дрънчи,я по ходова част я в купето пластмасите скърцат...кратуна с една дума...но си я карам де
                                Mercedes C 200 compressor

Comment

Working...
                                X